Dangling Rainbow Hearts
nAtAsyA nAdiA bT dAhAlAn
9tEEn yEArs OlD 2011
21 dEcEmbEr 1992
sintOk,kEdAh
fEll in lOvE with AimAn jAmAlUddin

cHentA hAti sAyA

Daisypath Anniversary tickers

blOg sAyA

Daisypath Friendship tickers

Thursday, 20 September 2012

RAYA vs LANGKAWI vs PANGKOR




Assalamualaikum..

dah lama x berdiari akhirnya hari ni tercetus sikit idea nk update blog ni..
dah berhabuk skit dah 5 bulan x tulis apa2 dlm blog ni.

okay my hari raya story tahun ni x la berapa best sgt..
lepak rumah ja..


SELAMAT HARI RAYA :)



wif my grandma :) love you


PULAU PANGKOR

raya ke dua my family decide nk g p.pangkor..
saja nk pi bercuti..the best ever raya sbb kami dh kluar bercuti 2nd day raya..
malas nk cerita byk just nk upload gmbar ja


okay yg pi tu 3 family..
family aku,kak aku n family sepupu aku



neh atas ferry..ok gemok :P



my father and my cousin
punya xsbar  nk p mengail



here i am....



nice view right...miss this moment



abah gan ma nk buat romantik <3



kt sini best..temple cina kott
kat kolam ni da ikan besarr gillaa kot..

otw balik kami singgah kat kuala sepetang nk pekena mee udang
ramai orang kata mee udang sini memang KAW2



nanti pi cari kedai neh..memang TERBAIKK!!




mau x terbaikk tengok udang dia la..
rm 11
memang puass hati




PULAU LANGKAWI

BAlik dari p.pangkor,abah kata xpuas mengail pula..
raya kelima ::kami pi langkawi pula..puas berjalan dari pulau ke pulau



my family and makngah :)
the blue blouse :)



tudia tudiaa kami naik bot neh la p mengail..
tidoq atas bot ni semalam..sakit belakang tu xpyh nk habaq la...
singgah pulau kecil utk mandi2




nice view from the sea right?
my lit sister and my father..
love this pic soo much 




So raya neh memang the best ever raya utk aku...
x lekat di rumah langsung..

*busy dengan segala mak nenek presentation,test and final exam :)









TAHNIAH!! Shila Amzah JUARA ASEAN WAVE 2012



Berkat usaha beliau yang begitu bersungguh-sungguh dan doa dari seluruh rakyat Malaysia, akhirnya penyanyi Shila Amzah dinobatkan sebagai Juara Asian Wave yang baru saja berakhir sebentar tadi. Shila Amzah sememangnya telah mengharumkan nama Malaysia bukan sahaja di peringkat Asia malah tentunya peringkat antarabangsa.
Persaingan antara peserta yang cukup sengit tidak menghalang pelantun lagu ‘Patah Seribu’ ini memberikan persembahan yang terbaik sehingga mendapat sorakan gemuruh dari rakyat China dan pujian yang melambung dari juri-juri pertandingan Asian Wave.
Ketika pertandingan berlangsung malam tadi, Shila Amzah telah menyanyikan sebanyak 3 buah lagu iaitu Gemilang (Jaclyn Victor), Grenade (Bruno Mars) dan sebuah lagu Mandarin.
Kemenangan ini sebenarnya adalah kemenangan semua penyokong Shila Amzah (#Shilalas) dan warga Malaysia yang tak putus-putus mengundi Shila Amzah untuk kategori peserta popular. Shila bertarung bakat dengan 5 finalis lain Asian Wave daripada negara China, Korea Selatan, Singapura, Thailand, dan India.
Persembahan Forever Love
Penampilan Shila Amzah dalam pertandingan Asian Wave Shanghai menerusi lagu Forever Love nyanyian asal Lee Hom telah berjaya menarik perhatian juri serta penonton yang mengikuti program tersebut.
Malah, salah seorang juri pertandingan itu iaitu Eric Moo telah melabelkan Shila sebagai seorang Superstar yang berjaya membuatkan penonton rasa meremang dengan gaya vokal mantap nyanyiannya itu.
Lebih teruja lagi, apabila juri yang berasal dari Malaysia tetapi telah menetap di China berjanji akan menunjukkan persembahan Shila kepada Lee Hom.




credit to rentakartis.com


*proud to be malaysian

Friday, 20 April 2012

APRIL two 0 one TWO

Assalamualaikum..


akhirnya mood aku utk berblogging ada semula..
ekceli aku skrg tgh busy dgn sgala mak nenek test..
sbb lebih kurang 2 minggu lg aku akn bergempur semula utk mndapat pointer 3.5 ke atas..
sbenarnya aku xdak bnda nk story..
tapi nk story jgk psl bulan APRIL neh..
byk benda jd bln neh..


1. birthday iman my little bro
2. birthday my sis
3. my sis wedding
4. anniversary day my dad and mum
5. birthday my bro

okay mmg byk event...
so aku xdan nk berblogging dah..
just to say hye to my friends...

i love you :)


okay neh pic dlm kereta api okay


okay neh terlena pon dan pose cun lagi sbb tnggu train lama :)