Dangling Rainbow Hearts
nAtAsyA nAdiA bT dAhAlAn
9tEEn yEArs OlD 2011
21 dEcEmbEr 1992
sintOk,kEdAh
fEll in lOvE with AimAn jAmAlUddin

cHentA hAti sAyA

Daisypath Anniversary tickers

blOg sAyA

Daisypath Friendship tickers

Tuesday, 23 August 2011

sELAMAT HARI raYA :)

Assalamualaikum W.B.T


::dgn ini saya sperti nama di tepi ingin mengucapkan SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI  
da lg 7 hari nk raya...

  • baju raya x beli lagi
  • seluar jeans n baju x beli lagiSave Now
  • sibuk tolong my mum niaga la
  • my bank(abah)x bagi duet lg
Terpaksa la natasya nadia bersabar..
1 lg hot story::

aku sedih sbb bf aku neh sejak2 balik ptrajaya,lupa dh la yg dia da gf dok jauh..p mana pon x dak nk gtaw aku :( xpa igt ok!! ada ubi ada batas ada jalan ada kereta la 






  • mcm2 aku  buat nk bg hilang borinkkkk taw...sbb AIMAN dh x nk lyn aku..OK FINE!!!!!!!
p/s::jngan bercintan kalau hati x kental :PP
         pdn muka tasya :P





Friday, 19 August 2011

~~miss aucms~

miss la kt suma org kt aucms..dh la cuti lama adoooiii xleh gurau terok2 gan ampa,,,kak long,yana,kaksue,kz,tp yg penting windu kt AIMAN lebih cket..xleh men tampar2 dahi dah...xleh gigit hg dh..xpa aku sabar sampai raya k syg  :)) GATAI noh tasya neh..
 love u syg <3
windu <3

Friday, 12 August 2011

makan kerang berbuka puasa hari neh :)

title di atas tiada kena mengena dgn apa yg aku nk gitau so kita just potong je  
makan kerang berbuka hari neh

ceriteranya::

saya exam tau minggu neh...                     FINAL EXAM DIPLOMA IN PHYSIOTHERAPY
aku sangat la tension sebab nk sgt dpt result yg elok taw..
1st day::english >Alhamdulillah sgt2
2nd day::anatomy >sgt2 suka sebab soalan yg dh                         buat semua naik.. :)
3rd day::psychology & sociology >bole laarr :/
4th day::physiolgy >ok jgk tp tah laa..
5th day::p.Islam >no bad laa :*

da selesai minggu neh...tapi da 1 lagi paper

last paper::physic > i dont know


mr Abid cakap::think positive
so :: i think i can do it :)
 >> wish me luck <<





Friday, 5 August 2011

8/8/2011-15/8/2011

kat atas neh tarikh aku n my paus akan final exam..aku harap aku n dia akan dpt buat yg terbaik utk family masing2..
masih jauh utk kami hadapi kalau kami bersama..
syg,aku harap hg akan study n buat betoi2 final exam nanti..
tu utk masa depan hg jgk..
walaupun baru first sem tp hg kna janji akan buat sehabis baik.
aku akan rasa bersalah kalau hg x study..
semua salah aku kan?
really2 hope u can do it syg..
aku akan buat yg terbaik jgk supaya ma gan abah xkan salahkan sebab kita couple kita maen2..
xkan syg kan?
kita study kn??
kalau hg x mau berusaha utk aku pon 
igt la utk mama gan abah hg jgk k??
LOVE U SYG...

before study week

 <--- neh kat atas feri..lawan dok cover rambut xbagi serabot 


me & yana 


  neh time mkn laksa ...lapar punya pasal smpai hbs..
 neh dok pose maut kt batu feringghi <3 laki tuh..
 tgk mata aiman sepet sebelah :))
 peneman kami pon nak pose jgk taw.. :PP
 neh bajet romantik..nk tiru omputih..


 yg muka berpeluh2 tuh kami p hulu lenggong..bess bangat !!!!!
Add caption

finally,me and paus ...aku harap hg akan jd terbaik utk aku walaupun aku agak biadap dgn hg :((