Dangling Rainbow Hearts
nAtAsyA nAdiA bT dAhAlAn
9tEEn yEArs OlD 2011
21 dEcEmbEr 1992
sintOk,kEdAh
fEll in lOvE with AimAn jAmAlUddin

cHentA hAti sAyA

Daisypath Anniversary tickers

blOg sAyA

Daisypath Friendship tickers

Sunday, 27 November 2011

Annual Dinner PhysiOtherapy 2011

Assalamualaikum WBT...


hari neh nk cte cket psl si mok yg hampir bengang bila teman gf shopping cri baju utk dinner :)



if ampa nk tau,utk cr baju neh mngambil masa lebih dr 5 jam ok..2 hari aku n my mokk cr..
mula2 kami gi cari kt Prangin Mall Penang,xjumpa jgk then keesokan hri nya kami g Sunway plak tau..pdahal baju simple gila ja.
.MASALAHNYA di sini ialah  SAIZ...Disebabkan aku yg sgt MOLEK so susah nk cr baju yg matching gan SAIZ MOLEK aku.. :)
my mokk dh penat ikot aku p merata,kira 1 kedai tuh 4,5 kali jgk la kami msok..
dia dgn bebal tp sabar ja lyn aku...
and thanx kt my mokk bub menyenponsor baju aku yg MOLEK tuh..
for my Annual Dinner xde pa yg spesial pon..theme dya Hallowen and aku xikot theme langsong k..
aku pi pon sbb my mokk yg pksa..lau x,jgn harap ok..
lena lg syiook tau..

neh pic aku klip kn cket :D


** neh paling jujur ok?? curang di depan camera aku
hahahaha


neh la mood mlm tuh..aku pon xtau mood apa
tp paling penting aiman dpt lucky draw :)


neh la my mokk an molek sgt :)
xsuka??? blahhh arrgghh 


tiba2 aku asa mokk hensem dlm pic neh
**jgn prasan sgt ok mokk bila read this



nah ambik kau mokk..aku pon nk scandal gak :P



n then hbis la psl dinner tuh....
psl da SALE END YEAR kt Sunway tuh mokk dh buat xdgr dh..hahaaha 
tkot bankrap la tuh...
lastly,aku dh gntok gila neh..
nite FOLLOWER n FOLONERJAH :)


yg sangat molek,



Thursday, 17 November 2011

EHH !!! DAH 5 BULAN LA ...

Hari neh aku nk gitau yg dh cukup dh 5months kami couple..
sapa??? aku dgn shayunk aku la..
aku xleh tido neh..dh pkoi 3 pagi tp tiba2 tringat belog neh..
aku sayang hang sgt2 tau..
thanks shayunk coz sanggup than dgn aku..
bukan senang kan nk lyn aku tiap2 hari..
tapi xsngka hang BOLEH..
biar la org nk kata pa pon kt kita ok..
nk kata aku gemok ke :(
nk kata hang montel + gemok ka :)
nk kata kita neh berkepit ja ka..
nk kata kita ni menyampah..


aku cuma nk ckp kt org tu
 DO I CARE???
or bahasa yg koajaQ cket
 DA AKU KESAH???


answernya kt sini::


aku mkn smpai gemok da pkai DUET MAK BAPAK org len ke?
boyfriend aku montel + gemok KACAU HIDUP org len ke?
kita berkepit DGN BF/GF org len ke?
kita menyampah TAPI BUKAN SAMPAH MASYARAKAT KAN?


**sebenarnya kami da gdoh sbb masing2 xmau ngaku sapa ngorat dulu..
dua2 pala besaQ,xmau ngalah lgsg.


meh aku REVIEW balek ok..



  • 14/4/2011 1st time kita sembang kt waziria,AUCMS.pastu dok tangkap gmbr sekali la..nama pon xtau time tu..
  • 15/4/2011 kita ckp time aiman hbs buat lakonan tuh..sbb aku ckp aku da rakam pic hang.then hang pon mtk bluetooth..
  • sbenarnya aku x igt tarikh neh..tp time da AUCMS IDOL 1st  week kan..kita lepak tepi kolam tuh..tgkap gmbr lg kn..and hang mtk no aku (gatai)..sebelum tuh,hang da kutuk pic IC and lesen aku..hang kata aku mcm ORANG TUA then pgil aku MAKCIK (sampai skrg kn)
  • pas2 kita msg2 la..kita pi Butterworth berdua coz nk beli tiket bas..igt???time tuh hg penah kata "ko dh bgtau boyfriend ko ke yg ko kuar dgn aku" konon nya ayat baik la..hahahah..yg xtahan tuh kita nek bas RAPID je..
  • bila hg dh balik sana,hg amat la kecewa kn(btoi x) sbb tgk pic aku dgn my exbf..buat2 xlyn aku je.
  • aku pon nmpk perubahan hg..aku serba slah nk kwn dgn hg..sbb hg dh suka aku tp aku anggap hg mcm kwn(time tuh ja)..
  • kejadian berlaku kt kolam kn??hg buat xtau kt aku pastu aku cm mrajok la..sbenarnya aku terasa..aku dh sebak time tuh..hg ligan aku kn mcn filem hindustan tuh kn?
  • mlm tuh kita gayot smpai pagi kn..hg da gitau yg hg suka aku..cmneh ayat hg "aku bila dh tahu ko awek org,aku dh asa xnk rapat dgn ko dh sbb aku xsuka kcau awek org and aku xnk nnti bila dh da awek,org len plak kcau awek aku "..
  • and bila hg taw hg dh kena BANG BANG BOOM dgn aku sbb aku dh pon break dgn exbf aku,hg pon dh mula msok line balik..
  • 2bulan kita jadi kwn tp kita rapat smpai org dh syak kita couple dh,tp sbenarnya x kn?
  • igt x kita kuar tgk cte NURKASIH THE MOVIE time tuh pon xcouple lg..kuar nek bas AUCMS je pon pi QB..
  • bermula detik kita cple..18/6/2011 2nd time kita kuar g QB..nek bas AUCMS jgk..kt tepi pantai tuh,mnghadap Pulau Jerejak kot hg melamar aku..hahahha bajet romantik kn?? hg kata "tasya sudi x jadi girlfriend aiman"sambil bwk kuar cincin yg hg sembunyi dlm poket tuh. (ala2 sweet la)..
  • and then jadi la kita couple yg x berapa sweet..ckap pon HANG AKU tp hg still blh than dgn aku..tp hg xckp ksar dh dgn aku lps cple..cuma aku yg xblh ubah lg..wlaupun sedang berjinak2 utk bhasa kn diri TASYA AIMAN tp kdang2 bedal ja hang aku kn??
walaupon kta x la mcm couple len tp aku btoi2 happy dgn cara kita..aku hrp hg xkan buat aku asa nyesal knl hg..
hg dh ckup ok utk aku setia dgn hg..
wlaupon perot hg buncit,jgn isau aku still syg hg .. 




chEntA_lArA hAng,

mistAchEntA


Tuesday, 15 November 2011

Girls !!! cover la cket :)

salam :D




sebenarnya hari neh aku nk habaq la psl

PERKARA YG X PATUT HAMPA CKP KT BOYFRIEND HAMPA!!!

bukan apa la..aku nk cover la..kdang2 aku pon terlepas jgk.
normal la kn???
"TER"lepas kn..


  • Tak kisah lah sama ada itu  “You tau, ex I pun pernah buat macam tu.”
    suatu pujian ataupun penghinaan. Ia satu tindakan yang tidak bijak untuk membandingkan boyfriend  dengan ex korang. Dia akan mula berfikir yang korang ni sentiasa membandingkan dia dengan si ex. Korang mungkin Berjaya membuat dia berfikir yang korang mahukan si ex kembali. 


  • “Oh, I ada bagitahu u tentang rahsia besar Liza ke?”
    Lelaki TIDAK suka nak tahu tentang rahsia kawan-kawan korang. Simpan je rahsia tu sendiri, terutama yang agak personal. Lagipun, lelaki ni tak pandai sangat nak simpan rahsia.


  • “Bila kita kahwin nanti…
    Bila korang mula terfikir tentang perkahwinan dan kehidupan selepas berkahwin dengan si dia, tak semestinya si dia pun macam tu. Sebelum mula bercakap macam tu, pastikan si dia pun dah mula terfikir macam tu. Kalau tak, korang akan menakutkan dia.

  • “U rasa awek kat tepi tu cun?”
    Bak kata pepatah omputih, “Talk about a deer caught in the headlights!”
    Tak ada cara untuk dia terlepas dengan selamat dan dia mungkin akan kecewa atau bengang kerana meletakkan dia dalam situasi sebegitu. Bila korang Tanya soalan sebegitu, dah tentu korang merujuk pada awek yang dah tentu cun. So, kalau dia cakap  dia awek tu tak cun, maka dengan jelas lah Nampak menipu. Jika dia akui yang awek tu cun, maka korang akan nak tau sama ada awek tu lebih cun dari korang and so on. Lebih baik jangan tanya okay?


  • “Eh, takde ape la. I ok je.”
    Kenapa korang nak cakap macam sedangkan dia BOLEH NAMPAK yang korang tengah runsing atau gelisah dan lansung tak nampak macam korang nak sembunyikan benda tu dari dia. Perangai sebegini boleh buat dia rasa macam nak cabut semua rambut dia ( selalunya orang tensyen kan suka nak tarik rambut ). Apa yang lebih teruk, dengan terus menidakkan yang korang tengah runsing / tensyen ,ianya kelihatan seperti korang ni cuma nak tarik perhatian dia atau buatkan dia merayu kat korang untuk bagitahu apa yang tak kena. Kalau selalu buat macam ni, dia akan jadi letih dan malas nak layan dah.

  • “Apa yang u fikirkan?”
    Ini mungkin soalan yang paling lelaki benci bila ditanya oleh awek mereka. Kadang-kadang pemikiran lelaki ni agak complicated. Jika si dia duduk senyap je depan tv atau mungkin termenung tepi tingkap, tak bermaksud diorang memikirkan sesuatu yang ada kaitan tentang korang ataupun hubungan dia dengan korang.
     


aku sbenarnya x selalu wat kt aiman cmneh..(btoi la sgt kn) :D


my sweet salt 


yang  comellll,,

mistAchEntA