Dangling Rainbow Hearts
nAtAsyA nAdiA bT dAhAlAn
9tEEn yEArs OlD 2011
21 dEcEmbEr 1992
sintOk,kEdAh
fEll in lOvE with AimAn jAmAlUddin

cHentA hAti sAyA

Daisypath Anniversary tickers

blOg sAyA

Daisypath Friendship tickers

Sunday, 24 July 2011

::kepercayaan::

hari neh pasal percaya..aku xtaw camna nk yakin kan hang yg **my ex bf hanya kenangan yg boleh aku simpan tp x boleh di ulang..x cukup lg ka apa yg aku bagitau..
aku buat suma tuh semata2 nk jaga hati hg..SUMPAH!!
xdak niat pon nk curang..aku x penah syg orang lain mcm neh..mungkin aku bukan yg terbaik utk hang tp aku cuma nk cuba jadi seseorang yg hg akan igt bila betol2 kita xdak jodoh nanti.
aku xmarah hang nk kasar dgn aku sbb aku tau aku pon kasar dgn hang..
tp 1 ja aku mintak tolong percaya yg aku xkan main2 kan hang..
dulu aku penah cakap kalau hang dh rasa aku bukan couple yg ideal
aku blh terima hang tgl kn aku..bkn aku x syg hang tp semua neh utk kebaikan hang taw
aku x mau jd seorang yg selfish..
sorry to says la tapi aku betol2 terasa dgn apa yg hang buat and layan aku td..
**aku harap keputusan kita couple neh bukan 1 keputusan yang salah..

Saturday, 23 July 2011

sumpah aku miss gila time neh and miss suma orang yg terlibat dgn aku dulu
**mengimbau detik2 kurus :))



 love all my friends..



Friday, 22 July 2011


selalu nya apa yg kita nak x semua kita dapat
tp aku bersyukur sgt mendapat seorang yg betul2 menyayangi aku lebih dari orang lain..
maafkan orang yang bersalah slah 1 perangai yg aku sgt sygkn dya <3 dia ..
melupakan masa silam mungkin dapat membuat hubungan kami lebih happy...
rasa bahagia kan bila bercinta dgn orang yg family kita suka..rasa macam x ada bantahan langsung..
aku harap relationship neh akan kekal walaupun dya terpaksa tahan dgn perangai and kerenah aku yg mcn budak2 neh

mistachenta <3 paus

Saturday, 16 July 2011

~~touCHinG~~

~~my HerO oF mY hEarT~~ (>.<)
  • You are the best
  • I love you so much
  • You just made my day
  • I must have you in my life
  • I am so lonely without you
  • You are the only one for me
  • I love you with all my heart
  • Without you my life is empty
  • I will be there for you, always
  • I love the way you love me
  • You always make me laugh
  • I promise to love you forever
  • I love the way you look at me
  • I like the way you smile and talk
  • I never want to stop loving you
  • I love the way you make me feel
  • You make me feel very special
  • I don't need anyone else in my life
  • No one has loved me like this before.
  • I want to wake up next to you forever.
  • It kills me so much to see you hurt
  • You are my knight in shining armor
  • Thank you for all you have done for me
  • I can't get enough of your hugs and kisses
  • Life has been the best since you came into it
  • Marry me and make me the happiest woman alive
  • I have always loved you and will always love you
  • Your presence in my life makes me the luckiest girl
  • There are no words to express what I feel about you
  • It kills me to think that you will be gone for some days
  • I can't find the words to express how you make me feel
  • If I can't be with you, then I'd rather not be with anyone else

duyung VS dugong :)




 muka pagi2 x mandi..:) tomey kn??
 ombak tsunami apabila dyung terjun..:P

 sapa yg paling ayu??
neh xtau salpa blh jadi cmneh..nk terjun tp akhirnya bt2 pose ja
**abaikan yg bluurr.. :))

Friday, 15 July 2011

neh dok control malu..(love him)


lepas mandi kolam :P

si alim..n si lahabau

love

my loving ring






si poyo yg comell

comel la...hahah

marimar nehh



princess tasha :))


Monday, 4 July 2011

Sunday, 3 July 2011

mr PAUS only MINES

PAK pAUs~~~help
neh time shopping kt wang kelian...
time mr paus p berkenalan dgn family aku..
tp kan mcm x percaya dya di accept la
oleh suma family aku..:))

kompius kan mana 1 kn tgn aku...tgk yg kuku pendek tuh la...:))

neh aku xtau..muhamad arif punya pasal  la..
BAJET ROMANTIK wlaupun x romantik mana pon..

:)) <3 dya